Οδική Βοήθεια

Η Β.Ι.Μ. ΜΟΣΧΟΣ παρέχει σε κάθε επαγγελματία ολοκληρωμένες λύσεις για τη μεταφορά κάθε τύπου οχήματος, προσαρμοσμένες σε οποιοδήποτε όχημα διαθέτει ο πελάτης. Η επιχείρηση, σχεδιάζει και κατασκευάζει εξ ολοκλήρου, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, διαφόρων τύπων μηχανισμούς ανύψωσης. Η σειρά μηχανημάτων της Β.Ι.Μ. ΜΟΣΧΟΣ περιλαμβάνει μηχανισμούς για τη μεταφορά του οχήματος από έναν άξονα (ψαλίδι), καρότσες οδικής βοήθειας  καθώς και διάφορα συνοδευτικά αξεσουάρ για την καλύτερη και ασφαλέστερη δυνατή μεταφορά του φορτίου.

Όλα τα μηχανήματα μας είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, στο 3D CAD Software και φέρουν CE.

Όλα τα μηχανήματα της Β.Ι.Μ ΜΟΣΧΟΣ σχεδιάζονται με βάση τις ανάγκες των πελατών της και, γι’ αυτό, μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με αυτές.

Οι τύποι των μηχανημάτων που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικοί.

Επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πιστοποιημένους τύπους μηχανημάτων που διαθέτουμε, είτε για να  σχεδιάσουμε μαζί τον ανυψωτικό μηχανισμό που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαστε στη διάθεση σας.

ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Η Β.Ι.Μ. ΜΟΣΧΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τις εταιρείες MAX TRANS MYLONAS (MB 70) και ΚΑΡΑΜΠΑΣ Α.Ε. (ΟΤ 80) για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην επιχείρηση για το σχεδιασμό και την κατασκευή των πρότυπων οχημάτων ΜΒ 70 και ΟΤ 80.